Skip to main content

Hey jij,

wat leuk dat je op onze pagina terecht bent gekomen! Ons netwerk heeft dan al één doel bereikt en dat is zichtbaar zijn voor jou; De coach en vrolijke noot, de doorzetter en luistervink met sterke schouders en scherpe tong.

Ons netwerkt schreeuwt om jouw talent. Jij, geduldig mens met je hart op de juiste plek. De vreemde eend in de bijt die niet in een hokje past. Degene die kriebels krijgt van de standaard. Praktisch en zelfstandig werkt en duidelijk communiceert. Ervaring binnen het sociale domein is gewenst maar geen pré, want in ons netwerk staat jouw talent voorop. Immers past niemand in een hokje, dus ook jij niet.

Ja, ik heb talent

Kom werken bij Zelfwerkt

Zelfwerkt is een netwerkorganisatie waarbinnen verschillende coaches en expertises samenkomen. Wij zorgen samen met een gemotiveerd en kundig team voor beweging. Voor vele klanten zijn we een steuntje in de rug om verder te komen in het leven. De inhoud van onze trajecten is voor iedereen anders, én precies daar komt onze kracht en jouw talent samen.

Wij gaan namelijk niet voor de standaard, maar passen onze trajecten aan op de wensen en mogelijkheden van degene die voor ons zit. Jongeren, jongvolwassenen of volwassenen. Iedereen kan bij ons terecht. Wij bieden geen kant en klare trajecten, maar passen ons aanbod aan op het individu. Met een veelvoud aan creatieve en praktische werkvormen en coaching technieken is er altijd een aanpak die aansluit bij de behoefte van onze klanten.

Neem contact op

Ben jij onze nieuwe coach?

Als coach bij Zelfwerkt help je mensen hun potentieel te benutten, zelfvertrouwen op te bouwen en het leven weer in beweging te brengen.

Je werkt zelfstandig in een dynamische no-nonsens organisatie met persoonlijke sfeer. Jij opent deuren in harten en doet muren in hoofden afbrokkelen. Je humor werkt aanstekelijk en je teamspirit reikt verder dan de landsgrenzen. Een netwerkborrel in wereldstad Keulen; daar kijk je nu al naar uit. Jij bent eigen baas in ons netwerk en je uren bepaal je zelf.

E-mail je CV

Zelfwerkt in Nijmegen

Wij werken in Zuidoost Nederland en jouw werkplek is thuis, op kantoor bij Zelfwerkt of elders in de stad. Als pionier ga jij werken waar jouw klant zich prettig voelt. De lokale koffiebar, het café op de hoek of een ommetje rondom het schoolgebouw. Als je werk maar af is, je klant resultaten boekt én jij zelf af en toe binnenloopt op kantoor, dan zijn wij tevreden.

Ja, ik heb talent

Wil je onderdeel uitmaken van ons netwerk?

Ben jij coach, heb je ervaring met begeleiding van jongeren of ben jij de re-integratiecoach die talenten tot bloei laat komen? Bij Zelfwerkt zijn we opzoek naar een doortastende coach om ons team te versterken.

Neem contact op

Neem contact op

  Maurice op 't Veld

  Directeur / eigenaar

  Meet the team

  Bjorn van Vught

  Directeur / eigenaar

  Laatste nieuws

  Nieuws

  Machteloos als ouder

  “𝐖𝐞 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐜𝐡𝐭 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐰𝐚𝐭 𝐰𝐞 𝐦𝐨𝐞𝐭𝐞𝐧!” Ken je dat gevoel? Je kijkt naar…
  Nieuws

  April; doe wat jij wil

  𝐃𝐨𝐞 𝐣𝐢𝐣 𝐰𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐰𝐢𝐥𝐭 𝐢𝐧 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥? Waar wacht je nog op? April is de…
  Nieuws

  STRESS

  𝟮𝟰/𝟳 𝘀𝘁𝗿𝗲𝘀𝘀 De wereld slaapt nooit! Laat jij je hierin meeslepen dan slaap je zelf…