Zelfwerkt vindt dat iedereen recht heeft op een betaalde baan die hem of haar op het lijf is geschreven. Ook als je een lichamelijk handicap hebt, chronisch ziek bent of een verstandelijke of psychische beperking hebt. Of als je door een fusie of reorganisatie plotseling geen werk meer hebt. En daarnaast als je om welke reden dan ook niet op je plaats bent in je huidige functie. Wij creëren de kansen en bieden de begeleiding om mensen (weer) volwaardig aan het arbeidsproces te laten deelnemen.

Een groot netwerk in de arbeidsmarkt

Door onze ervaring en specifieke kennis van de veelzijdige Nederlandse arbeidsmarkt, kan Zelfwerkt totaaloplossingen bieden voor alle arbeidsgerelateerde vraagstukken. Omdat Zelfwerkt in de keten samenwerkt met andere partijen beschikken we over een groot netwerk en zijn wij in staat snel contact te leggen met andere relevante partijen in de arbeidsmarkt.

Elke organisatie is uniek. Elk mens is uniek.

Daarom vertalen we vragen altijd naar maatwerkoplossingen die precies aansluiten op de situatie. Zelfwerkt is een dynamische speler op de markt van mobiliteit, arbeidsre-integratie, begeleid werken en sociale activering in Nederland. Al meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van mens en organisatie. Wij leveren graag een positieve bijdrage aan de volledige benutting van het arbeidspotentieel in Nederland. Dit doen wij onder meer door groepen en individuen effectief te begeleiden naar een liefst duurzame rol in de arbeidsmarkt.