Skip to main content

Aldus coach Louis van Gaal.

Net als een voetbaltrainer zorgen wij dat de juiste mensen op de juiste plek staan in het speelveld. Wij creรซren kansen en bieden begeleiding aan mensen die door omstandigheden geen werk meer hebben.

Praktisch, eerlijk en recht voor zijn raap zijn we jouw motivator in het dagelijks leven. Je mag tegen ons aanschoppen, zeuren waarom en hoelang je uit de running bent of vloeken over de maatschappij, maar een ding is zeker. Jij staat in het speelveld als spits, verdediger of als keeper met een reden.
Je hebt talent en dรกt talent mag gezien worden! Ook als je wedstrijd naar wedstrijd op de bank je tijd zit te verkwisten en een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt, zorgen wij dat je een unieke speler wordt in het veld.

Veranderen is niet eenvoudig en is altijd in beweging, maar als er een wil is, helpen wij je op weg! Zien we je snel eens bij ons op kantoor?

Ps. Spreekt onze werkwijze en taal je aan? Dat vinden wij leuk! Ben je werkzaam als coach, dan maak je ons helemaal blij. Wij zoeken namelijk nog versterking in ons team. Ben jij de re-integratie coach die we zoeken?
Mail ons je motivatie of loop even binnen voor een kennismaking.

Neem contact op