Skip to main content

Zelfwerkt is jouw
steuntje in de rug

Werken aan jezelf! Daar zit wat ons betreft je basis. Heb je de wil om iets te bereiken en ben je bereid te investeren in jezelf? Dan heb je goud in handen. Veranderen is niet eenvoudig en het is vaak lastig om op eigen kracht de cirkel van het leven te doorbreken.

zlfwrkt is jouw steuntje in de rug, je stok achter de deur en soms de olifant in de porseleinen kast die roering brengt in je gedachten. Wij zien jou, luisteren naar wat je te vertellen hebt en gaan samen met jou op zoek naar een aanpak die bij jouw past.

Wij zien het als een uitdaging om jou als jongeren, jongvolwassenen of volwassenen te stimuleren in je zoektocht naar een nieuwe toekomst vol zelfvertrouwen. Samen bouwen we aan een eigen netwerk en een stabiele (financiële) basis waar je op terug kunt vallen wanneer dat nodig zou zijn.

Eerlijk, recht voor zijn raap en met de nodige zelfkennis weten we dat we geen psychologen zijn, maar slechts voor even met je meelopen op je levenspad. Tijdelijk en zo kort mogelijk zijn we jouw motivator in het dagelijkse leven. Je mag tegen ons aanschoppen, zeuren waarom en hoelang je uit de running bent of vloeken over de maatschappij, maar een ding is zeker. Jij hebt talent en dát talent mag gezien worden. Wij zorgen ervoor dat je geen tijd zit te verkwisten en maken je een unieke speler in het werkveld. We kijken naar het totaalplaatje van gebeurtenissen en omstandigheden uit je verleden en het heden én staan je lang genoeg bij om verandering in je leven te verankeren.

Stap voor stap vergroten we jouw zelfredzaamheid én eigen kracht, zoveel mogelijk in je eigen tempo. Werk is voor ons vaak de beste oplossing want het biedt: inkomen, structuur , dagbesteding, sociale contacten, eigenwaarde en identiteit. Uiteraard staat werk niet op zich, op alle leefgebieden kunnen stappen worden gezet. Onze aangesloten coaches zijn dan ook actief binnen re-integratie activiteiten, jeugdwerk en de WMO. Daarnaast staan zij ook klaar voor werkgevers.

Hak die knoop door!

Wij passen onze trajecten aan op jouw mogelijkheden. Met een grote gevarieerde groep zelfstandig werkende coaches en duizenden creatieve werkvormen en technieken is er altijd een aanpak die bij jouw past. Hak die knoop door en kom in beweging.

Neem contact op

Ik wil verandering

Neem contact op