Skip to main content

Zelfwerkt is jouw
netwerk

Ben jij een doorgewinterde coach of net afgestudeerd en heb jij het talent om mensen te bewegen? Ben jij een rasechte ondernemer met een eigen bedrijf en weet je wel raad met jongeren, jongvolwassenen of volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

Wij zijn van mening dat iedereen de kans verdient om zich persoonlijk te ontwikkelen, inzicht te krijgen in eigen gedrag én bewust te zijn van de omgeving. Iedereen heeft recht op een betaalde baan die in alle opzichten op het lijf geschreven is, ongeacht persoonlijke problemen of omstandigheden die het leven soms bemoeilijken. Deel jij onze mening? Dan werken we graag met je samen.

Op meerdere fronten zorgt zlfwrkt samen met een gemotiveerd en kundig netwerk voor beweging. Voor vele zijn we een steuntje in de rug om verder te komen in het leven. De inhoud van onze trajecten is voor iedereen anders. Op basis van de behoefte wordt er een traject op maat samen gesteld waarin een aantal stappen ingezet kunnen worden. Een uitgebreid onderzoek op de leefgebieden, de persoonlijke kenmerken, de kansen op de arbeidsmarkt en/of een individueel traject waarbinnen veranderen, inspireren en motiveren centraal staat behoren tot onze mogelijkheden

Zie jij voor jezelf een plek weggelegd als coach in ons netwerk of zie je kansen om mensen een volwaardige plek te geven in het arbeidsproces door ze in te zetten binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken met zlfwrkt is:

  • Afwisselend
  • Geen targets en tijdslimiet
  • Eerlijk en oprecht
  • Snel actie
  • Out of the box

Wil je onderdeel uitmaken van ons netwerk?

Bij Zelfwerkt werk je zelfstandig in een dynamische no-nonsens organisatie met persoonlijke sfeer. We zetten de talenten van onze coaches in om de talenten van onze klanten te ontdekken. Spreekt de stijl én werkwijze van Zelfwerkt je aan en denk je dat jij ons iets te bieden hebt als coach of werkgever? Aarzel dan niet om te contact met ons op te nemen.

Neem contact op

Ik heb talent

Neem contact op