Skip to main content

Meedoen in de
maatschappij

Niets is belangrijker dan gezien en gehoord worden. Jobhoppen, van school naar school en weer uitvallen naar de zoveelste verkeerde keuze. Werkeloos thuis zitten, ruzies binnen het gezin of op het werk. Het is veel van onze klanten niet vreemd.

Bij zlfwrkt hebben we ruime ervaring met drop-outs, draaideurklanten, uitkeringsgerechtigden en kwetsbare jongeren. Wij kennen de wet- en regelgeving binnen de participatiewet, ziektewet en arbeidsongeschiktheidsuitkering; de kaders en de hiaten en zetten deze in om onze klanten een stapje verder te helpen.

Samen met UWV, Gemeenten, scholen en opleidingsinstituten maken wij ons sterk om jongeren, jongvolwassenen en volwassenen een waardevolle plek te geven in de maatschappij. We geven kansen de ruimte, doen meer als nodig is en passen ons aan naar de behoeften en wensen van ieder individu. Een beschikking die wordt uitgeschreven door de uitkerende en/of hulpverlenende instanties is voor ons het begin van een traject. In ieder traject staat de klant en diens behoefte centraal en richten we ons op onder andere sociale activering, het verkrijgen van een passende en duurzame baan, meer zelfredzaamheid, minimaal meedoen en/of re-integratie naar school of werk. Ook Werkfit trajecten of werk-naar-werk begeleiding behoren tot onze mogelijkheden. We kijken verder dan de standaard en hebben oog voor de kansen die in het sociale netwerk en de omgeving verscholen zitten. Eerlijk en betrouwbaar kijken wij wat nodig is om de ander te laten groeien.

Wij zijn er voor mensen die vastlopen en graag willen weten hoe verder. Voor degene die een luisterend oor zoeken én gezien willen worden als persoon in onze drukke 24-uurs maatschappij. We zijn er voor de voetveeg binnen het bedrijf die een werkplek zoekt waar hij er wél toe doet en voor de vader, moeder, zoon of dochter die echt niet meer weet hoe het verder moet.

Enkele partners van Zelfwerkt

Wij zijn jouw partner in het sociaal domein.

Ben je op zoek naar een uitdagend traject dat mensen écht verder helpt. Een partner met een breed netwerk waar klanten op kunnen bouwen? Iemand met ervaring binnen het sociale domein en complexe casussen? Dan staan wij voor je klaar.

Neem contact op

Ik ben opdrachtgever

Neem contact op