re- integratie tweede spoor

Tegenwoordig bent u als werkgever samen met uw arbeidsongeschikte medewerker verantwoordelijk voor het re-integratietraject. Binnen uw eigen organisatie of, als dat niet lukt, bij een andere werkgever. ZelfWerkt kan u ondersteunen bij deze ‘re-integratie 2e spoor’.

Uw medewerker krijgt zicht op een nieuwe toekomst en u voldoet aan uw verplichtingen in het kader van de wet- en regelgeving.

Voor de arbeidsongeschikte medewerker is het vinden van een passende functie bij een andere werkgever niet eenvoudig. Het re-integratietraject van Zelfwerkt is maatwerk en gericht op het vinden van een oplossing die het beste past bij de wensen en mogelijkheden van de betrokken medewerker. Wij streven naar duurzaamheid en willen er zeker van zijn dat de re-integratie zo succesvol mogelijk verloopt. Daarbij profiteren u en uw medewerker niet alleen van de kwaliteit van onze ervaren adviseurs, maar ook van de positie van Zelfwerkt als spin in het web van de arbeidsmarkt. Daarnaast is het traject zo ingericht dat u als werkgever voldoet aan de eisen van de wet- en regelgeving.